Ballı Muzlu Milföy

Ballı Muzlu Milföy
  • 4 Kişilik
  • Zorluk Derecesi: Kolay
  • Yemek Daveti
Sofra Tarifi

MALZEMELER

8 adet milföy hamuru

2 adet muz

8 çorba kaşığı bal

Yarım su bardağı dövülmüş ceviz

YAPILIŞI

Milföyleri 2'şer tane üst üste koyarak yağlı kağıtla kaplanmış tepsiye sıralayın. Önceden ısıtılmış 250 derece fırında 25- 30 dakika pişirin. Pişen milföyleri fırından çıkarın. En üst kabuğundan, milföyün kendi boyutundan biraz küçük kare kesip, tek yaprak çıkarın. Bu kestiğiniz yerde açılan küçük boşluğa dilimlenmiş muzları yerleştirin. Üzerlerine 2'şer kaşık bal gezdirin. Ceviz serpip, servis yapın.
BİZE ULAŞIN