Karamelli Ilık Tart (Endonezya Mutfağı)

Karamelli Ilık Tart (Endonezya Mutfağı)
  • 8 Kişilik
  • Zorluk Derecesi: Orta
  • Dünya Mutfağı
  • Yılbaşı, Ev Partisi, Kutlama
Sofra Tarifi

MALZEMELER

1 adet iki katlı hazır pandispanya

1 su bardağı krema

100 gram krokan

100 gram damla çikolata

1 su bardağı toz şeker

Yarım su bardağı süt

YAPILIŞI

Pandispanyanın birinci katın üzerine iyice çırptığınız kremayı yayın. Krokan ve damla çikolata serpin. İkinci katı üzerine kapatın ve ılınmaya bırakın. Tozşekeri bir tavada eritin. Rengi dönüp kahverengileşmeye başlayınca sütü ilave edin. Toz şekerli karışım ılınınca dilimlediğiniz pandispanyanın üzerine gezdirip servis yapın.
BİZE ULAŞIN