MALZEMELER
1'er su bardağı haşlanmış nohut, kurufasulye ve yeşil mercimek
200 gram tavuk but
4-5 dal taze soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
2-3 su bardağı tavuk suyu
4 su bardağı su
1 adet Meksika biberi, tuz, karabiber
Kıyılmış taze soğanı 1 çorba kaşığı tereyağı ile soteleyip kenara alın. Kalan tereyağını bir tencereye alıp küp şeklinde doğradığınız tavuk budunu hafifçe kavurun. Üzerine tavuk suyu ve suyu ilave edin. Kaynayınca haşlanmış nohut, kuru fasulye, yeşil mercimek, Meksika biberi, tuz ve karabiber ekleyin. 15-20 dakika kısık ateşte piştikten sonra kavrulmuş taze soğanı katın ve 2-3 dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis yapın.