Asma Yaprağında Sardalya

Asma Yaprağında Sardalya
  • 3 Kişilik
  • Zorluk Derecesi: Orta
Sofra Tarifi

MALZEMELER

2 adet soğan
Bir tutam maydanoz
24 adet kılçığı alınmış sardalya
12 adet haşlanmış asma yaprağı
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz

YAPILIŞI

Soğan ve maydanozu ince kıyıp bir kapta karıştırın. Tuzunu ayarlayın. 1 adet kılçığı alınmış sardalyanın üzerine kaşık ucuyla soğanlı malzemeden sürün. Yine çok az tereyağı ekleyin. Üzerine kılçığı alınmış diğer ikinci sardalyayı kapatın ve asma yaprağına yerleştirerek sarma şeklinde sarın. Kalan sardalyalara da aynı işlemi uygulayın. Izgarada pişirip sıcak servis yapın.
BİZE ULAŞIN