MALZEMELER
400 gram dülger balığı filetosu
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet soğan
100 gram haşlanmış karides
1 diş kıyılmış sarımsak
1 adet defne yaprağı
8-10 dal maydanoz
2 adet yufka
Tuz, karabiber
Kızartmak için: Sıvı yağ
Dülger balığı filetosunu kıyın ve bir kenara alın. Tereyağını tavada eritin ve içine balık, kıyılmış soğan, karides, sarımsak, defne yaprağı, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber katın. Malzemeyi 3-4 dakika kavurduktan sonra defne yaprağını içinden çıkarın. Soğuması için bir kenara alın. Yufkalardan 4 parmak genişliğinde uzun şeritler kesin. Bir ucuna iç malzemeden 1 çorba kaşığı koyun ve muska şeklinde sarın. İç harç ve yufka bitene kadar işleme devam edin. Börekleri kızdırılmış sıvı yağda önlü arkalı kızartın ve sıcak olarak servis yapın.