MALZEMELER
100 gram tereyağı
1 adet soğan
100 gram mantar
2 adet domates
100 gram karides
15 adet sardalya
1 su bardağı krema
1 çay kaşığı karabiber
Bir tutam tuz
1 adet pizza tabanı
50 gram kaşar peyniri
Tavaya tereyağını aktarıp, ince kıyılmış soğanı tereyağında pembeleştirin. Üzerine kıyılmış mantarı ilave ederek, 1-2 dakika kavurun. İnce ince kesilmiş domatesleri ve doğranmış karidesleri katıp, 4-5 dakika domatesler iyice eriyene dek soteleyin. Ardından ayıklanmış ve temizlenmiş, küçük kuşbaşı doğranmış sardalyaları ilave ederek 4-5 dakika kavurun. Son olarak krema, karabiber ve tuzu katıp, 1-2 dakika daha kavurun ve ocaktan indirin. Malzemeyi pizza tabanının üzerine yayın. Rendelenmiş kaşar peyniri serpip, orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin. Sıcak servis yapın.