SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER
Sofra
Deniz Ürünleri
Fesleğen soslu kalkan
4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta
MALZEMELER
1 kg kalkan
1 çorba kaşığı tereyağı
4 yaprak fesleğen
2 diş sarımsak, 2 su bardağı su
Yarım çay bardağı limon suyu
Tuz
karabiber
Temizlenmiş balığı dilimleyin ve tereyağında önlü arkalı kızartın. Fesleğen, sarımsak, su, limon suyu,
tuz ve karabiberi blenderden geçirin. Balığın üzerine gezdirip, bu şekilde fırında 5 dakika pişirin. Tuz ve karabiber serpip, sıcak servis yapın.
ETİKETLER
Orta
Fesleğen Soslu Kalkan
Sebzeli Krep Börek
Kremalı Körili Makarna
Kıymalı Şehriye Çorbası
Çıtır Kaplamalı Nugget
Havuç Çorbası
BUNLARI DA DENEMEK İSTER MİSİNİZ?
Çikolatalı ve Meyveli Tatlılar
VİŞNELİ SORBE
Çikolatalı ve Meyveli Tatlılar
MİLFÖYLÜ, ERİKLİ MUHALLEBİ
Çorbalar
SÜLEYMANİYE ÇORBASI
Çorbalar
PIRASALI, HAVUÇLU MERCİMEK ÇORBASI
Kekler
PANETTONE
Bisküviler ve Kurabiyeler
ÇAYLI KURABİYE
SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER