Sofra

1 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    Yarım fileto levrek
    Yarım demet deniz börülcesi
    1 adet patates
    1-2 diş sarımsak
    1 kahve fincanı süt
    Rendelenmiş kaşar peyniri
    Tuz, karabiber
    1 adet limon
    Zeytinyağı
Levreği tuzlayıp ızgarada pişirin. Patatesi ince halka şeklinde doğrayıp, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, sarımsak, tuz, karabiber ilave ederek kavurun. Süt ekleyip, 1-2 dakika daha kavurun. Karışımı fırın kabına koyun. Üzerine kaşar peynirini serpin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaşar peyniri eriyene kadar pişirin. Ayrı bir yerde suda haşlanan deniz börülcesini ayıklayıp, zeytinyağı, limon suyu ve tuz ile karıştırın. Izgara levreği, patates ve deniz börülcesi eşliğinde servis yapın.