8 KİŞİLİK
2 tatlı kaşığı Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi
5–6 adet çilek
3 adet kayısı
1 adet nektarin
4–5 dal nane
1–2 yemek kaşığı kıyılmış fındık
750 gram süzme yoğurt
1 su bardağı granola
1 yemek kaşığı bal
ÜZERİ İÇİN
1–2 tatlı kaşığı Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi
1–2 yemek kaşığı kıyılmış fındık
Meyveleri küçük küp doğrayıp bir kaba alın. Üzerine kıyılmış nane yaprakları ve fındığı ilave edip harmanlayın.
Süzme yoğurdu geniş bir kaba alın. Üzerine granola, bal, meyveli karışımın yarısını ve Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesini ekleyip iyice karıştırın.
Daha sonra streç filmle kaplanmış 26×20 cm'lik fırın kabına boşaltın. Kalan meyveli karışımı üzerine serpiştirin. Yemek kaşığının tersi ile meyveleri karışımın içine hafifçe bastırın.
Üzerini streç filmle kaplayıp sertleşene kadar derin dondurucuda dinlendirin. Dilimleyip servis tabağına alın.
Üzerlerine Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi ve fındık serpiştirin. Bekletmeden servis yapın.