Sofra

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    400 gram arpacık soğan
    400 gram kuşbaşı kuzu eti
    3 çorba kaşığı tereyağı
    1 çorba kaşığı salça
    Yarım çorba kaşığı acı biber salçası
    Yeteri kadar sıcak su
    Yarım demet maydanoz
    Tuz, karabiber

Eti yıkayıp tencereye alın. Kendi suyunu salıp yeniden çekene kadar, orta ateşte kapağı kapalı pişirin. Üzerine soyulmuş soğan, tereyağı ve salçaları ekleyin. Birlikte 5 dakika sote edin. Soğanların üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edin. Et yumuşayana kadar pişirin. Daha sonra ince kıyılmış maydanoz ekleyin. Tuz ve karabiber serpin. Birkaç dakika daha pişirip servis yapın.