MALZEMELER
6 adet kuzu inciği
1 çay bardağı mısıryağı
1 adet orta boy soğan
1 çorba kaşığı un
2 adet kırmızı biber
2 adet orta boy domates
1 çorba kaşığı salça
10 su bardağı su
Tuz
Mısıryağını kızdırıp etleri üzerine ilave edin. Etler suyunu bırakıp yeniden çekene ve pembeleşene kadar kavurun. Üzerine yemeklik doğranmış soğanı ekleyin. 1-2 dakika kavurduktan sonra un serpin. Karıştırmayı sürdürerek, önce ince kıyılmış biberleri daha sonra kabukları soyulduktan sonra ince doğranmış domatesleri ilave edin. Salça ve tuzu ekleyin. Suyunu koyup orta ateşte 1 saat 20 dakika pişirin. Arpa şehriye pilavı eşliğinde servis yapın.