Sofra

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    300 gram haşlanmış ve kuşbaşı doğranmış işkembe
    Yarım su bardağı zeytinyağı
    1 adet soğan
    1 adet küçük boy havuç
    Yarım litre işkembenin haşlama suyundan
    500 gram haşlanmış nohut
    2 adet sivri biber
    4-5 adet arnavut biberi
    Tuz
ZEYTİNYAĞINI bir tencereye alıp yemeklik doğranmış soğan ve tavla zarından biraz büyük doğranmış havucu 5 dakika sote edin. İşkembeyi ekleyin bir iki çevirip üzerine işkembenin haşlama suyundan yarım litreyi ilave edin. 20 dakika pişirdikten sonra haşlanmış nohut, ince kıyılmış sivri biber, arnavut biberi ve tuz ekleyin. 20 dakika kısık ateşte pişirip servis yapın.