Kağıt Kebabı

Kağıt Kebabı
  • 4 Kişilik
  • Zorluk Derecesi: Orta
  • Yemek Daveti
Sofra Tarifi

MALZEMELER

1 kg kuşbaşı et
8 dal taze soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz, yağlı kağıt
Karabiber, kekik ve kimyon

YAPILIŞI

Taze soğan ve maydanozu incecik kıyın. Et, taze soğan, maydanoz, zeytinyağı, tuz ve baharatları yağlı kağıda koyun. Kağıdı iyice kapayıp, orta ısılı fırına yerleştirin. Kağıdın üzerine 1-2 küçük delik açıp, hafifçe su serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 40-45 dakika pişirin. Daha sonra eti, kağıtla ya da kağıttan çıkarıp servis yapın.
BİZE ULAŞIN