750 gram kuşbaşı kuzu eti
1 çorba kaşığı tereyağı
2 adet soğan
3 su bardağı sıcak su
1 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta
2 tatlı kaşığı silme un
1/2 demet taze soğanın yeşil kısımları
5-6 dal kıyılmış taze nane Tuz, karabiber
Tereyağını bir tencerede eritip küp doğranmış soğanı kavurun. Eti ekledikten sonra harlı ateşte 1-2 dakika kavurun. Üzerine su ekleyip et yumuşayana dek pişirin. Diğer taraftan yoğurt, yumurta ve unu bir kaseye alıp iyice çırpın. Pişmekte olan etin suyundan 1 kepçe alıp üzerine ekleyin ve karıştırın. Hazırladığınız karışımı azar azar ve sürekli karıştırarak tencereye ilave edin. 1-2 taşım kaynatıp ocaktan alın. İnce kıyılmış taze soğan, nane, tuz ve karabiber ilave edip servis yapın.