Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta
Diyet

MALZEMELER

    Yarım kg yağsız kuşbaşı et
    1 çay bardağı su
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
    5 adet çarliston biber
    2 adet kırmızı biber
    1-2 diş ince kıyılmış sarmısak
    2 adet soğan
    Tuz, karabiber, pulbiber
    Üzerine: Maydanoz
ETİ yıkadıktan sonra kağıt havlu ile suyunu alın ve bir tencereye koyun. Üzerine suyu ekleyin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Wok tavaya (yoksa yapışmaz yüzeyli bir tava olabilir) zeytinyağını alın. Eti ekleyip, 1-2 dakika çevirin. Jülyen doğranmış çarliston ve kırmızı biberi ekleyip kavurmaya devam edin. Sarmısağı ve piyazlık doğranmış soğanı katın. 1-2 dakika daha kavurun. Tuz, karabiber ve pulbiber kattıktan sonra ocağın altını kapatın. İnce kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.