Sofra

10 Adet
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    Yarım kg büyük boy mantar
    2 çorba kaşığı tereyağı
    2 dilim bayat ekmek
    1 su bardağı rendelenmiş
    kaşar peyniri
    Yarım çay bardağı süt
    Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
    Tuz, karabiber, pulbiber
MANTARLARIN saplarını çıkarıp temizleyin. Fırın tepsisine dizin ve eritilmiş tereyağını içlerine pay edin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Bir kasede, ufalanmış bayat ekmek, kaşar peyniri, süt, maydanoz, tuz, karabiber ve pulbiberi karıştırın. Bu karışımdan parçalar alıp avucunuzun içinde sıkıştırın ve pişen mantarların ortasına yerleştirin. Yeniden fırına verip 10 dakika daha pişirin ve sıcak servis yapın.