Sütü bir kaba koyarak ısıtın. Mısır ununa tuz ekleyip karıştırın. Ocaktaki süt kaynama aşamasına gelmeden, mısır ununu sürekli karıştırarak ilave edin. Daha sonra, rendelenmiş kaşar peynirinin yarısını, pulbiberi, yumurta sarısını ve tereyağını, mısır unu püresinin içine ilave edin. ‹ncecik kıydığınız maydanozları da karışıma ekleyin. Karışım, suyunu çekip hamur haline gelince, ocaktan alın. Mısır cipslerini bir buzdolabı poşetine koyup havan tokmağı yardımıyla dövün ve kalan kaşar peyniriyle karıştırın. Hazırladığınız mısır unu püresinden ceviz büyüklüğünde parçalar kopartarak avucunuzda yuvarlayın ve peynirli cipsli karışıma bulayarak servis tabağına alın. Taze soğan ve maydanozla süsleyerek servis yapın.