1. Kek tabanı için bisküvileri Braun Multiquick 7 Kablosuz el blendırının doğrayıcı kabına koyun ve ince, gevrek bir doku elde etmek için doğrama bıçaklarını kullanın.
2. Erimiş tereyağını bu karışıma ekleyin ve daha kalın bir doku elde etmek için blendırdan geçirin.
3. Gevrek karışımı
20 cm'lik yuvarlak turta kalıbının dibine bastırın. Sertleşmesi için buzdolabında bekletin.
4. Peynirli kek için hafif yumuşak peyniri, ricotta ve pudra şekeriyle karıştırarak çırpın, sonra 2 limon kabuğu rendesini ekleyin.
5. Jelatin tabakalarını soğuk suya bastırın, ardından tabakaları düşük ateşte 3 limonun suyu içinde eritin. Limon suyunu kaynama noktasına getirmemek önemlidir.
6. Jelatin ve limon suyu karışımını peynir karışımına çırparak katın ve
sonra hepsini bisküvi tabanın üstüne kaşıkla yayın
. Buzdolabına koyup katılaşana dek soğutun. Servis etmek için peynirli kekin üstüne pudraşekeri serpin ve kırmızı meyvelerle birlikte servis edin.
Bu tarif
Braun Multiquick 7 Kablosuz el blendırı ve büyük doğrayıcı kabı kullanılarak hazırlanmıştır.