Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 paket papardelle makarna
    200 gram beyaz peynir
    1 su bardağı tavuk suyu
    1 su bardağı krema
    1 adet rendelenmiş muskat
    1 tatlı kaşığı tuz, karabiber
    2 dal taze kekik, 4 yaprak fesleğen
    Birkaç dal maydanoz
    2 çorba kaşığı zeytinyağı
    4 çorba kaşığı iri kıyılmış ceviz
    2 dal taze nane
    1 su bardağı parmesan peyniri
PAPARDELLE'yi orta dirilikte haşlayın. Tuzu alınmış beyaz peynir ve tavuk suyunu çırparak pişirin. Krema, rendelenmiş muskat, tuz, biber, taze kekik ve fesleğeni ekleyip, tel süzgeçten süzerek sos hazırlayın. İnce kıyılmış maydanoz ve zeytinyağı ile sotelenmiş ceviz parçalarını sosa ilave edin. Haşlanmış makarnaya ekleyin. Nane ve parmesan peyniri ile süsleyip, servis yapın.