Sofra

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 paket erişte
    200 gram taze fasulye
    3 diş dövülmüş sarmısak
    1 çay bardağı zeytinyağı
    Yarım çay bardağı kuru reyhan
    1 çay bardağı dövülmüş ceviz içi
    2 adet patates
    1 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
    Tuz, karabiber
    1 tutam pulbiber
Sarmısakları reyhan ve zeytinyağı ile iyice karıştırın. Ceviz içi, pulbiber, kaşar peyniri, tuz ve karabiberi de katarak püre haline getirin. Patatesleri haşlayıp dörde bölün. Erişteleri bol suda 10-12 dakika haşlayıp, süzün. Taze fasulyeleri üçe bölüp, 15 dakika az suda haşlayın. Erişte, fasulye ve patatesi büyük bir
kaseye alıp, hazırladığınız püreyi üzerine dökün ve karıştırın. Bir tutam reyhan serperek servis yapın.