Sofra

8 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 adet hazır pandispanya
    2’şer adet muz ve kivi
    1 adet armut, üzüm

    Krema için:
    1 adet yumurtanın sarısı
    3.5 çorba kaşığı margarin
    2 su bardağı süt
    3 çorba kaşığı un
    1 çay bardağı tozşeker
    2 paket vanilya

    Üzerine sıvamak için:
    1 paket krem şanti
    1 su bardağı süt
1 paket krem şanti ve sütü çırpıp, buzdolabında soğutun. Bu aradayumurta sarısı, margarin, süt, un, şeker ve vanilyayı da bir tencereye koyup, ocağa alarak, muhallebi kıvamına gelene dek karıştırın. Pişen muhallebiyi, soğumaya bırakın. Meyveleri doğrayın. Pandispanyayı ikiye ayırın. Bir katının üzerine, soğuyan muhallebiyi yayıp, meyvelerden koyun. Diğer pandispanya katını kapatın. Pastanın her tarafını krem şanti ile sıvayın. Üzerini de meyvelerle süsleyip, buzdolabında birkaç saat dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.