MALZEMELER
2 adet orta boy kereviz
1 adet limonun suyu
2 adet orta boy havuç
1 su bardağı yoğurt
3 çorba kaşığı mayonez
Yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz içi
3 adet portakal
Tuz
Üzerine: Ceviz
Kerevizleri temizleyip, rendenin kalın tarafıyla rendeleyin. Bir servis kabına alıp, üzerine limon suyunu gezdirin. Havuçların kabuğunu soyduktan sonra, rendenin kalın tarafıyla rendeleyin ve kerevize ilave edin. Yoğurt ve mayonezi ayrı bir yerde çırpıp üzerine ceviz ve tuz ekleyin. Mayonezli karışımı kerevize ekleyip karıştırın. Portakalları dörde bölün. İçlerindeki etli kısmı bir bıçakla kesip çıkarın. Hazırladığınız salatayı portakal dilimlerine paylaştırıp servis tabağına yerleştirin. Üzerine ceviz koyarak servis yapın.