MALZEMELER
1 adet küçük boy lahana
2 çorba kaşığı elma sirkesi
3 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı balsamik sirke
3 çorba kaşığı nar ekşisi
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı hardal
Yarım limonun suyu
Lahanayı ince ince doğrayın. Bir kabın içinde 2 çorba kaşığı elma sirkesi ve 3 çay kaşığı tuz ile ovun. 2-3 dakika bekletip bol suyla yıkayın. Süzgeçte bekleterek suyunun iyice süzülmesini sağlayın. Başka bir kabın içinde tuz, balsamik sirke, 3 çorba kaşığı nar ekşisi, limon suyu, zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı hardalı karıştırın. Servis tabağına aldığınız lahananın üzerine bu karışımı gezdirip servis yapın.