MALZEMELER
1 adet yumurta
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tuz
Yarım limonun suyu
Bir buçuk paket margarin
4 su bardağı un
Bir buçuk su bardağı nişasta
Yarım kg toz şeker
250 gram ceviz ya da fındık içi
Yumurta, süt, karbonat, limon suyu, yarım paket eritilmiş margarin, tuz ve unu yoğurarak yumuşak bir hamur elde edin. 15-20 dakika dinlendirin ve 12 eşit parçaya bölün. Hamurları tek tek tabak büyüklüğünde açıp aralarına nişasta serpin. 3 adet hamuru üst üste yerleştirip merdane yardımıyla tepsi büyüklüğünde açın. Yufkayı ikiye kesip, üzerlerine ceviz ve 2 çorba kaşığı toz şeker gezdirin. Yufkaları oklavaya sarıp, elinizle büzerek çıkartın. Yağlanmış tepsiye alıp 3 parmak genişliğinde kesin.Kalan hamurları da aynı şekilde hazırlayın. Kalan 1 paket margarini eritin. Tatlının üzerine gezdirin. 200 derece fırında kızarana kadar pişirin.