Sofra

6 Porsiyon

MALZEMELER

    3 çorba kaşığı Teremyağ Gurme Kaymaklı
    12 adet mantar, 2 diş sarımsak, 2 su bardağı kuskus
    3 su bardağı sıcak su, 2 çay kaşığı tuz, yarım çay kaşığı Ducros Karabiber
    4 adet kiraz domates, birkaç dal dereotu

Erittiğiniz Teremyağ Gurme Kaymaklı içinde dilimlenmiş mantarı ve kıyılmış sarımsağı, mantar suyunu salıp çekene dek kavurun. Kuskusu ekleyip 1-2 dakika daha kavurmaya devam edin. Su, tuz ve karabiberi de ilave edip karıştırdıktan sonra kapağını kapatın ve kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan almaya yakın, üzerine 4'e bölünmüş kiraz domates ve ince kıyılmış dereotunu ekleyin. Ocağın altını kapatıp 10 dakika demlendirdikten sonra servis yapın.

Detaylar için tıklayınız