Sofra

MALZEMELER

    1,5 yemek kaşığı Luna (50 gr)
    1 adet levrek filetosu
    1 çay kaşığı tuz
    1 adet kırmızı soğan
    1/3 adet havuç
    2 adet taze fasulye
    Yarım kırmızıbiber
    4 yemek kaşığı soya sosu
    Yarım çay kaşığı karabiber
Levrek filetolarına tuz ve karabiber serpip kenara alın. Şeritler halinde kestiğiniz levreklerin içerisine sebzeleri yerleştirerek sarın ve bir kürdan yardımıyla ek yerinden tutturun. Luna'yı yapışmaz yüzeyli bir tavada eritin ve yağ hafifçe kızdıktan sonra sardığınız levrekleri içerisinde çevirerek kızartın. Balıklar kızarınca yağın içerisinden balıkları kenara alıp aynı tavada piyazlık doğradığınız soğanları kavurun. Soğanlar kavrulduktan sonra balıkları tekrar tavaya alın ve soya sosunu ilave ederek kısık ateşte sosu çekene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Taçlandıran Öneriler:
Levrek yerine filetosu çıkan herhangi bir balığı kullanabileceğiniz gibi dilerseniz taze baharatlarla da balığı lezzetlendirmeniz mümkün.

Ayrıntılar için tıklayınız