Sofra

10 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    2 paket yulaflı bisküvi
    2 su bardağı süt
    1 paket çilekli puding
    1 paket çilekli jöle
    2 çay bardağı sıcak su
    2 çay bardağı soğuk su
    400 gram çilek
Bisküvileri bir kaba elinizle ufalayın. Ayrı bir tencerede, sütle çilekli pudingi karıştırıp, koyulaşıncaya dek pişirin. Koyulaşınca altını kapatıp bekletin. Bu arada jöleyi önce sıcak suyla karıştırıp, üzerine soğuk suyu ekleyerek karıştırın ve pudinge ilave edin. Çilekleri temizleyip mutfak robotundan geçirin veya çatal yardımıyla iyice ezin. Çilek püresini pudinge ilave edip karıştırın. Derin küçük kaseleri, ters çevirme işleminde yapışmayı önlemek için sudan geçirin. Sonrasında içlerine çilekli pudingi pay edin. Üstlerini ufalanmış bisküviyle kaplayın. Buzdolabında 2-3 saat donması için bekletin. Servis tabaklarına ters çevirip, çıkarın. Çilek dilimleriyle süsleyip servis yapın.