1 adet yumurta
Yarım çay bardağı toz şeker
1 su bardağı süt, 1 paket vanilya
1 paket instant maya
1 su bardağı + 5 çorba kaşığı un
3 çorba kaşığı iri kıyılmış badem
2 çorba kaşığı kuru üzüm
2 çorba kaşığı kuru dut
Kızartmak için: Sıvıyağ
Üzeri için: 2 çorba kaşığı bal
Yumurta ve tozşekeri çırpıp, üzerine süt, vanilya ve mayayı ilave edin. Un ekleyip karıştırın. Badem, sıcak sudan geçirilmiş üzüm ve dut ilave edip karıştırın. Üzerine nemli bir bez örtüp oda sıcaklığında 15-20 dakika mayalanmaya bırakın. Mayalanan hamurdan kaşık yardımıyla parçalar alıp, kızgın sıvıyağda kızartın. Kağıt havlu üzerine çıkarıp fazla yağını süzün. Tatlıları servis tabağına alın. Üzerlerine bal gezdirip hindistancevizi serperek servis yapın.