Sofra

Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    Pudingli Krema İçin:
    Pakmaya Vanilyalı Puding
    2 Su Bardağı Süt (400ml)
    1 Paket Pakmaya Krem Şanti
    Güllaç için:
    Güllaç Yaprakları (400g)
    ½ Su Bardağı Süt
    2 Yemek Kaşığı Gülsuyu
    2-3 Yemek Caşığı Ceviz ve
    Antep Fıstığı Kırığı
1. Pakmaya Vanilyalı Puding'i süt ile paketteki tarife uygun olarak pişirip, ılımaya bırakın.
2. Ilınan pudingi Pakmaya Krem Şanti toz hali ile çırparak puding kreması elde edin.
3. Bir tepsiye güllaç yapraklarının yarısını süt ve gülsuyu ile de ıslatarak serin. Üzerine krema karışımını dökün.
4. En üste, kalan yaprakları serip, üzerine tekrar süt ve bol gülsuyu gezdirin.
5. En üste ceviz ve antep fıstığı kırıkları serpiştirip buzdolabına kaldırın.
6. Soğuk servis edin.
ETİKETLER