MALZEMELER
3 adet yufka
150 gram tereyağı
Arası için:
1 çay bardağı sıvı yağ
1 şişe maden suyu
Harç için:
250 gram taze asma yaprağı
1 adet yumurta
250 gram keçi peyniri veya lor peyniri
1 tatlı kaşığı çörek otu, tuz
Harç için kıyılmış asma yaprağı, yumurta, rendelenmiş keçi peyniri, çörek otu ve tuzu harmanlayın. Arası için sıvı yağ ve maden suyunu karıştırın. Yufkaların aralarına ve en üst kata sıvı yağlı maden suyu sürüp üst üste yerleştirin. Üzerine harcı yayıp, rulo şeklinde sarın. Dilimleyip fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine eritilmiş tereyağı sürüp, önceden ısıtılmış 170 derece fırında kızarana dek pişirin. ,