Sofra
Mevsim yeşillikleriyle ortaya karışık...

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    3 adet yufka
    150 gram tereyağı

    Arası için:
    1 çay bardağı sıvı yağ
    1 şişe maden suyu

    Harç için:
    250 gram taze asma yaprağı
    1 adet yumurta
    250 gram keçi peyniri veya lor peyniri
    1 tatlı kaşığı çörek otu, tuz
Harç için kıyılmış asma yaprağı, yumurta, rendelenmiş keçi peyniri, çörek otu ve tuzu harmanlayın. Arası için sıvı yağ ve maden suyunu karıştırın. Yufkaların aralarına ve en üst kata sıvı yağlı maden suyu sürüp üst üste yerleştirin. Üzerine harcı yayıp, rulo şeklinde sarın. Dilimleyip fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine eritilmiş tereyağı sürüp, önceden ısıtılmış 170 derece fırında kızarana dek pişirin. ,