Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    4 adet tavuk göğsü
    3 çorba kaşığı un,
    2 çorba kaşığı zeytinyağı
    4 diş kıyılmış sarmısak
    1 su bardağı tavuk suyu
    6 çorba kaşığı balzamik sirke
    1 çorba kaşığı mısır nişastası
    2 çorba kaşığı su,
    tuz,
    karabiber
Tavuk etlerini una bulayıp fazlasını silkeleyin. Zeytinyağını yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp kızdırın. Tavuk etlerini tavaya koyup üzerine sarmısakları ekleyin ve her iki tarafını 3'er dakika pişirin. Daha sonra tavuk suyu, sirke, karabiber ve tuzu ekleyin. 10 dakika pişirip tavukları tavadan alın ve sıcak tutun. Nişastayı 2 çorba kaşığı suyla açıp tavada kalan sosun üzerine ekleyin. 2 dakika kaynatıp, kenara aldığınız tavukların üzerine gezdirin.