MALZEMELER
1/2 kg.kemiksiz tavuk kalça
6 diş sarmısak
3 adet domates
3 yeşil biber
1 çay bardağı sıvıyağ
Pulbiber
Karabiber
Kekik
Nane
Kırmızı toz biber
Köri
Tuz
-Tavuk etlerini minik küpler halinde doğruyoruz.
-Tavaya sıvıyağın yarısını alıp etleri soteliyoruz.
-Ayrı bir tavaya kalan yağı alıp ezdiğimiz sarmısak ve minik doğradığımız yeşil biberleri alıp soteliyoruz.
-Ardından tüm baharatları ekliyoruz karıştırıyoruz.
-Tavuk etlerinide bu tavaya alıp karıştırıyoruz.
-Minik küpler halinde doğradığımız domatesleride ekleyip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
-Ben lavaş arasında dürüm olarak servis yaptım bayıldılar:)