Maç Sonuçları

Sabah’tan tüm okurlarına hediye "sanal gerçeklik gözlüğü"

SABAH Gazetesi, 26 Mayısta okurlarına "sanal gerçeklik gözlüğü" hediye ediyor!

Giriş: 18 Mayıs 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 18 Mayıs 2016, Çarşamba 11:27

Sporseverler, aynı akşam atv'den canlı yayınlanacak Galatasaray – Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası final maçını, SABAH'ın hediyesi olan sanal gerçeklik gözlüğü ile, akıllı cihazlar üzerinden 360 derece canlı olarak izleyebilecek ve kendilerini sahanın içindeymiş gibi hissedebilecekler.

Sporseverler, Sabah'ın armağanı sanal gerçeklik gözlükleriyle, akıllı cihazlarındaki a+ IOS ve Android uygulamalarından "360 Derece Maç Keyfi" seçimi yaparak Ziraat Türkiye Kupası final maçını 360 derece canlı izleyebilecek; saha içine yerleştirilmiş kamera ikonlarından dilediklerini tıklayarak maçı o kameranın sağladığı 360 derecelik açıdan takip edebilecekler. Maçı izlerken hem sahanın, hem tribünlerin, hem de yedek kulübesinin heyecanını yaşayacaklar.

Galatasaray ve Fenerbahçe yedek kulübelerini görecek şekilde, kulübelerin sağına ve soluna yerleştirilecek olan ve 360 derece görüntü alabilen kameralar ile yapılacak canlı maç yayını, Sabah'ın hediyesi sanal gerçeklik gözlükleriyle, "stadyuma gitmeden evde maç atmosferi" yaşatacak.

Sabah okurları, gözlüklerini maçın yanı sıra mevcut tüm 360 derece uygulamalarda kullanabilecekler.