Maç Sonuçları

Ferdi ve Samatta

Giriş: 25 Kasım 2020, Çarşamba 07:01
Maşallah diyelim, pozitif vakalar yüzünden birçok takım ligde 21 kişiyi tamamlayamazken, Fenerbahçe kupada dahi bol yıldızlı bir kadroyla sahaya çıkabiliyor. Ağustos'ta karınca gibi çalışan yönetim ve futbol aklı bu anlamda alkışı hak ediyor.
Sivas Belediyespor belli gücüyle direnmeye çalıştı Fenerbahçe'ye... Bu direnci son golünü hazırlık maçında atan Mame Thiam kırdı. Senegalli ikinci golüyle de fişi çekti. Sahada pırıl pırıl parlayan bir Ferdi Kadıoğlu vardı. Rakibin sürekli faulle durdurduğu genç oyuncu, buna rağmen asist yapmayı başardı. Yaptığı her hareketle, henüz 21 yaşında olmasına rağmen 'Bir yıldız geliyor' dedirtiyor.
Hem Fenerbahçe hem Ferdi artık bir karar vermeli. Çok fazla alternatifin bulunduğu üçüncü bölgede gerekli süreyi bulamayacaksa Ferdi Kadıoğlu kiralanmalı... Deniz Türüç modelinde olduğu gibi ligin ikinci yarısında süre bulacağı bir takıma verilmesi, Ferdi'yi bambaşka bir seviyeye getirebilir.
Henüz konuşulmayan ancak ilerleyen günlerde ortaya çıkabilecek bir Samatta sorunsalı, Fenerbahçe'de gündemi ciddi şekilde işgal edecek gibi. Dün oyundan çıkarkenki vücut dili rahat olmadığını gösteriyor. Bence Samatta'nın etkisi, iki stoperin kucağına atılarak azaltılıyor. Cisse'nin santrfor olduğu sistemde kanattan gelecek bir Samatta, bu takımın yıldızı olabilir!