Maç Sonuçları

Her yerde fırtına

Sahaya yedek ağırlıklı bir 11'le çıkan bordo-mavililer, ilk yarıda istediği pozisyonları bulamadı. İkinci 45'te Bakasetas ve Peres oyuna dahil olurken 48. dakikada Koita ağları havalandırıp Karadeniz ekibini üst tura taşıdı

Giriş: 29 Aralık 2021, Çarşamba 06:55
Bakasetas'tan sirtaki!
Süper Lig'de performansıyla Trabzonspor'u taşıyan isimlerin başında gelen Bakasetas, kupada da hız kesmedi. Koita'nın golünde pası veren isim olan Yunan yıldız, bordo-mavili forma altında asist sayısını 8'e yükseltti. 7 de golü olan 28 yaşındaki orta saha, tribünlerden büyük alkış aldı.

Koita siftah yaptı Edgar'ı unutmadı
MAÇA 11'de başlayan Fode Koita, karşılaşmanın 48. dakikasında Bakasetas'ın pasını şık bir vuruşla tamamlayarak Bolu kalecisi Selmani'yi avladı. Bu golle takımını kupada bir üst tura taşıyan Gineli oyuncu, Trabzonspor formasıyla ilk kez ağları havalandırdı. 31 yaşındaki forvet, attığı golün ardından sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Edgar'ı unutmadı ve arkadaşının formasını tribünlere gösterdi.

Serkan Asan sakatlandı
KOITA'NIN attığı golde sağ kanattan bindirmeyi yapan ve topu Bakasetas'la buluşturan Serkan Asan, pozisyonda sakatlandı. Ayak bileğine darbe alan ve acı içinde yerde kalan genç sağ bekin yerine Dorukhan Toköz oyuna dahil oldu.