Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Ersun Yanal teknene dön

Eğer dün geceki maçı Fenerbahçe 6-1 ya da 7-1 kaybetmediyse önce kaleci Harun'un kurtarışlarına veya bazı Alanyasporlu forvetlerin kötü vuruşuna borçludur. Gerçekten birinci dakikadan sonuncu dakikaya kadar Fenerbahçe pozitif futbol adına hiçbir şey yapmadı.
Sadece ikinci yarının hemen başında Valbuena ile yakaladıkları mutlak pozisyon var, hepsi o kadar. Ama rakibe verdikleri o kadar çok pozisyon var ki maç rahatlıkla tarihi farka gidebilirdi.
İlk yarıya bakıyoruz Alanyaspor sağdan geliyor, soldan geliyor, araya oynuyor. Buna karşılık Fenerbahçe'nin en fazla top kaybettiği maçlardan birine şahit olduk. İleride top tutamadılar. Ayew'i bu yarıda görmedik bile. Manasız bir Tolgay ısrarı, Ersun Yanal'ın da sonunu getiriyor. Alanyaspor, ilk yarıda attı-atacak derken, devre imdada yetişti. İkinci yarıda Alanya forvetlerinin yapamadığını Harun'la Sadık birlikte yaptı. Ortaklaşa hata ama ağırlıkla Sadık'ta. Havada birbirleriyle çarpıştılar, top arkaya geçti, doldurdular ve Efecan, kafayla Alanya'nın golünü attı. Bu dakikadan sonra da Ersun Yanal, Frey'i oyuna aldı. Sözüm ona, ileriye dolduracaklar da Frey topu inderecek de ölme eşeğim ölme.
Sonuçta; Ersun Yanal'ın asla doğruları söylemediği lig biterken ortaya çıkıyor. Hani Fenerbahçe şaha kalkacaktı? Hani Fenerbahçe çok başarılı olacaktı? Maalesef hala düşme potasının bir tık üstündeler. Getirdiği oyuncular fos çıktı. Manasız bir Tolgay ısrarı var. Taktik olarak sıfır ve sonuçta Ersun Yanal hala kurtarıcıyım diyebiliyorsa bence teknesine, sahillere geri dönme zamanı çoktan gelmiştir bile.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA