Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Talisca, Cenk rolüne soyundu

Rakipleri Fenerbahçe ve Başakşehir'in galibiyetleri sonrası Beşiktaş'ın Antalya'dan üç puanla dönmesi önemli bir kazanım... Şenol Güneş ile hafta içerisinde bulunduğum bir ortamda hoca ilk yarıyı özetlerken, şu cümleyi kuruyordu: "Rakiplerimize çok avans verdik. Artık farkı kapatma zamanı geldi." Eğer Beşiktaş, Antalya'da bir mağlubiyet yaşasaydı, lider Başakşehir ile arasında 9 puan fark olacaktı. Ligin ikinci yarısına böyle başlamak hem takımın hem de Şenol Hocanın keyfini iyice kaçırabilirdi. 15. dakikadan itibaren oyunun hakimi olan taraftı Beşiktaş... Özellikle Quaresma ile sağ kanattan etkili ataklar yaptı.. Caner soldan bastırdı.. Ama maçın kahramanı Talisca'ydı.. Brezilyalı futbolcu ilk yarının belki de en çok eleştirilen ismiydi. Bazen formsuzluğu, bazen gamsızlığı ya da yaşadığı olaylarla gündeme geldi. Ama dün gece Antalya'da muhteşem oynadı. Her pozisyonda olmaya çalıştı. Sağdan, soldan yapılan ortalarda pozisyonların içerisindeydi. Sanki Cenk'in rolüne soyunmuştu.. Beşiktaş Cenk'in boşluğunu belki de Talisca ile dolduracak. Beşiktaş, deplasmanda üç karşılaşma sonra hanesine üç puan yazdırmayı başardı, kritik bir eşiği aştı. Beşiktaş, deplasman fobisini Talisca'nın büyük oyunu ile kırdı. Sambacı, Cenk'in yerine forvet arayan Beşiktaş'a ilaç olabileceğini dosta düşmana ilan etti...
Hakem kararları ise bir kez daha oyunu gölgeledi... Babel'in pozisyonunda faul yoktu. Sonucunda gelen gol temiz bir goldü. Medel'in ceza sahası içerisinde topa elle müdahalesi ise bariz penaltıydı. Hakemlerimizin omuzlarında ağır bir yük var. Aman dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA