Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

Fenerbahçe Aragones’in imzasını gizlemişti

DÜNYA Kupası süresince flaş bir transfer haberine rastlamak pek mümkün değildir. Hiçbir teknik adam kadrosundaki futbolcunun turnuva boyunca yeni takımını açıklamasını ve transfer görüşmesi yapmasını istemez elbette. İspanyol Futbol Federasyonu, Real Madrid'in milli takım teknik direktörüyle kupa başlamadan 48 saat önce anlaştığını açıklaması üzerine Lopetegui'nin görevine son vermişti. Burada önemli nüans transferi Real Madrid'in resmen duyurması.
10 yıl öncesine dönelim. Fenerbahçe'de Zico dönemi sona ermiş, başkan Aziz Yıldırım yeni teknik direktör arıyordu. Anlaştıkları teknik adamın bir şartı vardı, resmi açıklamayı Euro 2008 bittiğinde yapacaklardı. Fenerbahçe sözünü tuttu ama İspanyol gazeteciler anlaşmanın haberini alıp 17 Haziran 2008'de "Luis Türkiye'ye gidiyor" manşetini attılar. Aragones o turnuvada 44 yıl sonra kupayı İspanya'ya getirdi ve İstanbul uçağına bindi. Lopetegui ve Aragones arasındaki fark budur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA