Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

David Beckham ortası ve sonrası

Donk sağ kanattan orta çizgiyi geçip David Beckham ortası yaptığı anda durduralım oyunu ve filmin başına saralım. Onyekuru'nun gelişiyle sol kanattan orta sahayı üçleyecek adam olan Arda Turan iyi anlaştığı Belhanda sahada olmayınca, Nijeryalı ile bol bol pozisyonları değişiyor, oyun sağ kanattaki Emre Kılınç'a uzak oynanıyordu. Etebo top ayağına geldiğinde düşünen ve yeteneği kısıtlı bir oyuncu. G.Saray topa yüzde 72 sahip olurken pozisyon bulamıyor ve Başakşehir defansının adeta poz verin deyip fotoğrafını çekiyordu. Futbolda oyunu hızlandırıp anı yakalayıp enstantane çekmeniz gerekir.
Visca ile giden İrfan Can Kahveci'nin yokluğunda ve Hatay travması sonrasında Başakşehir'in bu kadroyla geçiş oynaması mümkün değildi. Oyunda kalacak fırsatı da tartışmalı bir penaltı sonrası Giuliano ile kaçırdılar..
Donk'un adrese teslim ortasına Onyekuru kafayı vurduğunda ikinci yarıdaki oyun da rengini belli etti. Galatasaray derbiyi düşünüp hem yeni santrforunu sahaya sürdü hem de pozisyon değişiklikleriyle oyuna derinlik kattı. Babel sağ kanada geçerken, Emre orta sahada oyuna giren Belhanda ile Taylan'ı tamamladı. Gecenin kahramanı asist üstü kafa golüyle tabelada rakibi karanlığa boğan Donk'tu.
Transfer sağanağı bitti, beraber oyun pratiği olmayan bir sağ bek, bir orta saha ve bir santrfor Galatasaray formasıyla büyük ihtimalle derbide sahada olacak. Terim'in Feghouli'yi çok arayacağı kesin ama sezonun ilk yarısında derbilerde olmayan Muslera'nın dönüşü sonrası performansına Kadıköy'de çok ihtiyaçları olacak çünkü karşılarında dün dünyaları kurtaran Altay var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA