Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Mesajım Yanal’a

Ersun Yanal'ın elinde de kötü kadro yok. Allah var, Ersun geldikten sonra F.Bahçe'de fizik olarak düzelme var. Ama o da eski Ersun değil. Bu tip büyük maçları, büyük futbolcular oynarlar Ersun! Valbuena'yı kenarda bekletemezsin. Kupa 2'de en fazla top çalan adam olan Jailson'u kenarda bekletemezsin. Kendine gelmezsen çabuk kaybedersin. Zenit maçından sonra kendi kendime şunu düşündüm; bu F.Bahçe bir gün birisine patlayacak, ondan sonra da işler iyi gidecek. İlk yarıdaki rezaletten sonra ikinci yarı Beşiktaş'a patladı. Eğer Ersun, kendine gelip eski Ersun'dan görüntüler verirse F.Bahçe bundan sonra yükselişe geçer. Ama futbolcularla mücadele ederse bir yere varamaz. Maç bitiminde bile diyor ki "Değiştirdiğim iki oyuncu da iyi oynuyordu. İki oyuncu değişikliği ile bu patlama olmazdı." Kendi kendini inkar ediyor. Bir teknik adam maçtan sonra dakikalarca konuşursa bir şeyleri ispat etmeye kalkarsa demek ki hatalı büyük haltlar işlemiştir. Başarılı teknik adam iki cümle söyler, işi bitirir.
Yani derbinin özeti şuydu; maçın direksiyonu Şenol'un elindeydi. O direksiyon başında uyuyunca arabayı devirdi. Arabayı devirince çıkan gürültüden uyanan Ersun Yanal, biraz doğru işler yapınca ibre F.Bahçe'ye döndü. Bülent Yıldırım, son yıllarda izlediğim en iyi Bülent Yıldırım'dı. Verdiği penaltı pozisyonunu VAR'a gitmeden verebilir miydi, verebilirdi ama ben ona da razıyım. VAR zaten bu pozisyonlar için var. Sadık'ın attığı golde Cüneyt Çakır'ın, Bülent Yıldırım'ı VAR'a çağırması da bence doğruydu. Çünkü kamuoyunun kafasında bazı sorular kalabilirdi. Onu hallettiler, ders niteliğindeydi. Yani derbide hem VAR sınıfı geçti hem Bülent Yıldırım…. Hep böyle olun kafi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA