Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kediler alemi!

Belhanda olayından sonra G.Saraylı oyuncularda şu görünüyor: Belki iyi oynamayabiliriz ama iyi mücadele etmemesi lazım. G.Saray'da Terim bazı oyunculara fazla prim verdi. Mesela Belhanda, Arda, Babel... Bunların üçünün aynı takımda olması imkansız ancak birinin oynaması lazım. Çünkü bu üçü diğer arkadaşlarına yük bindiriyor. Sakatlıktan gelen Falcao bile çok çalıştı ama aynı mücadeleyi Belhanda iki yıldır vermedi. Belhanda iyi oyuncu evet ama sen takımına mücadele olarak bir şeyler veremezsen bu bir şey sağlamaz. G.Saray'da kadro kötü değil ama formayı adaletli dağıttığınız zaman futbolcular da rahat eder. Onyekuru geldi iki gol attı, sonrasındaki görüntü ben Onyekuru'yum. Onye'yi kaldırın sahada 'kuru' vardı... Dün yedekten girince başka türlü mücadele etti. Galatasaray'da kaytaran oyuncu yoktu oynayanlar ve sonradan girenler dahil herkes mücadele etti. G.Saray'ın attığı gole benzer pozisyon Kayseri'ye geldi golü kaçırdı, aynı pozisyon Onyekuru'ya geldi golü attı. Neden? Kayserili oyuncu kaleye fazla yaklaşınca açısı daraldı. Onyekuru bunu yapmadı. Kaleciye fazla yaklaşmadan gerekeni yaptı.
Kayseri'nin işi zor. Çünkü gol atacak adamları yok. Mücadele ediyorlar ama bir yere kadar. Ligde kalacaksan sinekten yağ çıkaracaksın.
Hakem için fazla lafa gerek yok. Maça çıkarken zaten yüzündeki ifade sanki ruhunu vermiş gibi. 'G.Saray yenillirse ne yaparım?' diye düşünüyor. Kayseri umurunda değil. Yalandan düdükler çalıyor. Ama inandırıcı değil. Türkiye'de hakemlik alemini topyekün değiştirmezseniz hiçbir şey yapamazsınız. Yine yazıyorum yine söyleyeceğim; üç büyükler sezonun ortalarında hep bağırırlar, iyi oynamadıklarında hakemleri suçlarlar. Sezon sonunda biri şampiyon olur. Hele bu mart ayında olursa, çünkü mart ayı keskin virajların olduğu aydır. Mart ayı olunca da aklıma da kedilerin alemi gelmiyor değil!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA