Türkiye'nin en iyi haber sitesi
VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

Harç bitti yapı paydos

Aziz Yıldırım ile zirveye çıkan sarı-lacivertliler, Ali Koç’un başkanlığı döneminde yapılan yatırıma rağmen yanlış teşhisler ve tercihlerle sıradan bir takım hüviyetine büründü

Galatasaray karşısında iç sahada alınan yenilgi bardağı taşıran son damla oldu
Çok değil; geçen sezon Fenerbahçe Beko lig ve Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esiyor, sevenlerine futboldaki hayal kırıklığını unutturuyordu. Ama şimdi tabiri caiz ise Fenerbahçeliler'in son kalesi de yıkıldı. 2017'de Avrupa şampiyonu olan, Final Four'un ve hatta finallerin gediklisi olan Obradovic'in Fenerbahçesi'nin yerinde yeller esiyor. Avrupa Ligi'ndeki hayal kırıklığının ardından ligde de üstünlüğü Anadolu Efes'e kaptıran Fenerbahçe'nin özellikle son Galatasaray yenilgisi taraftarları isyan noktasına getirdi. Peki F,Bahçe neden bu halde?

GİDENLER ÇOK ARANIYOR
OBRADOVIC'IN parlattığı başta Bogdanovic, Bjelica, Udoh ve hatta Wanamaker, Melli, Guduric gibi isimler NBA'in yolunu tutarken son iki yıldır yeni transferler beklentinin çok uzağında kaldı. Aslında gelenler kağıt üstünde iyiydi. De Colo, Lauvergne ve Derrick Williams isimlerine kimse itiraz etmezdi ama onların yetenekleri ile Obradovic'in sistem basketbolu uyuşmadı. Obradovic de esneklik göstermedi. Üstüne yaşlanan kadroda ısrar ve yeniden yapılanmaya gidilmemesi de bugünleri getirdi.

İKİ KERE 'HAYIR' DEDİ
ESKI başkan Yıldırım, basketbol maçlarını benchin arkasından izlerken, o dönemlerde Ozan Balaban her yerde takımın yanındaydı. Ancak yatırımı devam ettirmesine rağmen Başkan Koç ile yönetiminin şubeye aynı ilgiyi göstermediği ve takımı yalnız bıraktığı özellikle sosyal medyada sıkça dillendiriyor. Üstüne iki kere sözleşme yenileme teklifini geri çevirdiği söylenen Obradovic de sanki köprüleri atmış gibi. Filmin sonu yakın. Bakalım bu hikaye devam edecek mi yoksa bitecek mi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA