Maç Sonuçları

Goloğulları

Prandelli yönetiminde 16 maçta 15 gol atan Cimbom, Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra gol makinesine dönüştü. Hamzaoğlu ile 5 maçta 21 gol atan Aslan, Balçova Yaşamspor'u da gole boğdu

Giriş: 17 Aralık 2014, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 17 Aralık 2014, Çarşamba 11:03
Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Galatasaray, İzmir'de 3. Lig ekibi Balçova Yaşamspor'u 9-1 yenerek grupta 2'de 2 yaptı. İlk 15 dakika bocalayan Aslan'a 10'da cezayı Melik kesti. Hamit orta sahaya, Olcan forvet arkasına geçince işin rengi değişti. Pandev 27-45 arasına 3 gol sıkıştırdı ve fizik olarak geriye gitse de kalitesini kaybetmediğini gösterdi. 32'de Yasin'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Hamit gole çevirdi. 41'de Yasin'in ortasında Olcan'ın gelişine vuruşu ise jeneriklikti. İlk yarıyı 5-1 önde kapayan Cimbom durmadı. Sinan Gümüş oyuna girdikten 9 dakika sonra 62'de Yasin'in topukla asistini golle sonuçlandırdı: 1-6. 80'de Olcan'ın üst üste kullandığı kornerlerde Yekta karambolde golü yaptı: 1-7. Olcan 82'de 8. golü attı. Yekta 90'da skoru belirledi: 1-9.

KARŞILAŞMANIN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Pandev patlaması
Galatasaray'ın transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Goran Pandev kupada patladı. Balçova Yaşamspor karşısında 18 dakikada hat-trick yaparak Makedon futbolcu skor 6-1 olunca yerini Koray'a bıraktı. Kulübeye gelirken Hamza Hamzaoğlu'nun tebrik ettiği Makedon yıldızı tüm yedek kulübesi ayağa kalkarak kutladı.

'Yediğim 9 gol de birbirinden güzeldi'
Galatasaray'ın ligde Başakşehir'e 4-0 mağlup olduğu maç sonrası Twitter'dan sarı-kırmızılı takımla dalga geçen Balçova Yaşamspor'un kalecisi Engin Kaya, dün tam 9 kez topu filelerinden çıkarmak zorunda kaldı. Maç sonu konuşan Engin, "İlk kez 9 gol yedim. Altyapılarda bile yememiştim. Profesyonel kariyerimde 4'ten fazla yediğimi hatırlamıyorum. Yediğim 9 gol birbirinden güzeldi" dedi.

Hamzaoğlu: Artık keyif alıyoruz
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, farklı galibiyet sonrası, "Oyuncularımızdan son düdüğe kadar ne var ne yoksa ortaya koymalarını istemiştik. Bunu eksiksiz yaptılar. Artık oynadıkları futboldan keyif almaya başladılar. Skor için ayrıca mutluyum ama bizim için ikinci planda. Pandev'in yetenekleri tartışılmaz. Ne var ki fizik olarak çok iyi değil. Sinan ise gelecekte önemli işler yapabilecek bir yetenek" değerlendirmesini yaptı.

1,2,3,4,5,6,7,8,9

Melih ile öne geçen Balçova'ya Pandev (3), Olcan (2), Yekta (2), Hamit (pen) ve Sinan ile yanıt veren Aslan, 31 yıl sonra 9 gol atmanın keyfini sürdü

Golü attı, ağladı

A takımda bu sezon ilk kez forma şansı bulan Sinan Gümüş, 53'te Bruma'nın yerine oyuna girdi. 62'de kalitesini gösteren genç futbolcu, Yasin'le girdiği verkaç sonrası topu filelere gönderdi. Gol sevincinde kulübeye giden 20 yaşındaki genç yetenek, gözyaşlarını tutamadı.

Asist canavarı Yasin
Balçova karşısında Galatasaray'ın sol kanadında Yasin Öztekin fırtınası esti. Yasin maçın ilk yarısında Goran Pandev'in hattrick yapmasını sağladı, Olcan'a jeneriklik bir gol attırdı. Sinan'a da harika bir topuk pası bırakan ve 5 asistle oynayan Yasin, Hamza Hamzaoğlu'nun jokeri olacağını gösterdi.

İzmir Aslan'ı çok özlemiş
Balçova maçıyla Galatasaray'ı izleme şansı yakalayan İzmirliler, sarı-kırmızılıları bağırlarına bastı. Atatürk Stadı'nda yaklaşık 30 bin taraftar vardı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve oyunculardan Bruma'ya özel ilgi gösterildi.