Maç Sonuçları

Hedefimiz final

Kayseri yenilgisinin ardından "Kupa maçları genç oyuncuları kazanmak için önemli" diyen İsmail Kartal, Bayburt galibiyeti sonrası, "Kupada finale kadar gitmeyi hedefliyoruz" dedi

Giriş: 17 Aralık 2014, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 17 Aralık 2014, Çarşamba 00:18
F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayseri maçına 4 genç oyuncu ile başlamış maçtan sonra "Önemli olan skor değil, gençleri kazanmak. Geri adım atmam" demişti. Ancak Kartal, kupayı yok sayamadı. Bayburt'ta maça 2 genç oyuncu ile başladı. Skor üstünlüğünü ele geçirince 4 gençle devam etti. Kartal karşılaşma sonunda, "Kupada finale kadar gitmeyi hedefliyoruz. Bir hedef koyduk bu hedef doğrultusunda gençlerimize şans veriyoruz" diye konuştu.

ZEKERİYA ALP İÇİN YORUM YOK

Kartal, MHK Başkanı Zekeriya Alp'in istifasıyla ilgili sorusuna ise, "Biz sahada işimizi yapıyoruz. Bu konuyla ilgili yorum yapmamız doğru olmaz" cevabını verdi. Bayburt GÖİ Teknik Direktörü Bahaddin Güneş ise "Bayburt için bayramdı. Gücümüz kadar savaştık" dedi.

FORMA SENİN, KİMSEYE VERME

Bursa maçında sakatlanan Diego dün sahadaydı. Büyük ilgi gören Brezilyalı yıdız maçtan sonra formasını isteyen Hakkı'yı kırmadı. Ancak Bayburt Asbaşkanı Hakan Kobol, Hakkı'dan formayı almaya çalıştı. Bunu gören Diego, formayı Kobol'dan alıp tekrar Hakkı'ya verdi. Kobol'un ısrarı sürünce Diego, Hakkı'ya işaretlerle de olsa "O sana hediyem. Başkasına vereceksen, geri alırım" demeye çalıştı.