Maç Sonuçları

Galatasaray'ın İzmir hasreti kupada dinecek

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Son 2 sezonun kupayı kazanan ve en çok bu kupayı kazanan takımı olarak bu sene de tekrar Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz" dedi.

Giriş: 07 Aralık 2015, Pazartesi 00:00 Güncelleme: 07 Aralık 2015, Pazartesi 17:15
Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kura çekimleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takım Eğitim ve Kamp Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Kura çekiminin ardından Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün açıklamalarda bulundu.

"İZMİR'DE MAÇ OYNAYACAK OLMAMIZ GÜZEL"

"Son 2 sezonun kupayı kazanan ve en çok bu kupayı kazanan takımı olarak bu sene de tekrar Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz" diyerek, sözlerine başlayan Cenk Ergün, "İzmir'de maç oynayacak olmamız güzel. Uzun zamandır oynayamıyoruz. Genelde sezon başında hazırlık karşılaşmaları ile bu özlemi gidermeye çalışıyorduk. Akhisar'da ligin güçlü ekibi. Onlar da kupa için iddialıdır diye tahmin ediyorum. Sürpriz, güzel bir deplasman da Kastamonu olacak. Orada bize hasret olan taraftarımızla hasret gidermek için bir fırsat olacaktır yorumunu yaptı.

"HER GRUPTA BÖYLE BİR İHTİMAL VARDI"

Kastamonu'daki sert iklimin hatırlatılması üzerine Ergün, "Her halükarda ve hemen hemen her grupta böyle bir ihtimal vardı. Sivas'tan Antep'e, Diyarbakır'dan Kastamonu'ya kadar. Artık zaman geldiğinde bu durumlar; deplasman şartları, hava şartları, iklim şartlarını değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.