Maç Sonuçları

Tribünlerde kupa şenliği

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarlar, Antalya Stadı’nın tribünlerinde renkli görüntüler oluşturdu

Giriş: 27 Mayıs 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 27 Mayıs 2016, Cuma 06:14
Antalya Stadı'ndaki dev final sahadaki mücadele kadar tribünlerdeki renkli görüntüler ile de hafızalara kazındı

Muhteşem bir finalle Türk futbolunun hizmetine giren Antalya Stadı'nda Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarlar da tribünleri tamamen doldurdu. Yaklaşık 30 bin futbolseverin izlediği derbide tribünler yarı yarıyaydı... Taraftarların Antalya sokaklarında maç öncesi başlayan tezahüratları tribünlerin dolmasıyla tam bir şova dönüştü. Taraftarların tribünlerde açtığı bayraklar ve pankartlar ezeli rekabeti kupa finaline de yansıtırken, takımlar sahaya çıktığında da hem Fenerbahçeli hem de Galatasaraylı taraftarlar, meşale şovlarla renkli görüntüler oluşturdu. Bu arada maç öncesi iki takım taraftarları arasında kısa süren bir gerginlik de yaşandı.



ÜST SEVİYE GÜVENLİK
Ziraat Türkiye Kupası finali için polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Final maçında bin polis, 600 de özel güvenlik personeli görev yaptı. Stat etrafında 3 kademeli güvenlik önlemi alan polis, taraftarları arama noktalarından geçirerek tribünlere aldı. Stat çevresinde oluşturulan alana da araç girişi yasaklandı. Stat etrafındaki sokaklarda park halindeki sahibi bulunmayan otomobiller de çekiciyle kaldırıldı. Polis stat ve etrafında da özel eğitimli köpeklerle bomba araması yaptı.



Karşılaşma öncesi kupa finali için hazırlanan organizasyon büyük ilgi ile izlendi ve tribünlerden alkış aldı.