Maç Sonuçları

SON DAKİKA | Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçlarının tamamlanmasının ardından gözler çeyrek final kuralarına çevrilmişti. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Antalyaspor, Sivasspor, Kırklarelispor, Erzurumspor ve Alanyaspor'un yer alacağı çeyrek final etabı için kura çekimi sona erdi. İşte tüm eşleşmeler ve maç tarihleri...

Giriş: 24 Ocak 2020, Cuma 14:57 Güncelleme: 24 Ocak 2020, Cuma 15:55

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu etabı sona ererken, gözler çeyrek final maçlarına çevrilmişti. Kupada çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu.

İŞTE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ!

Trabzonspor - BB Erzurumspor

Kırklarelispor - Fenerbahçe

Alanyaspor - Galatasaray

Antalyaspor - Sivasspor

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ!

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor - BB Erzurumspor eşleşmesinin galibi ile Kırklarelispor - Fenerbahçe eşleşmesinin galibi karşılaşacak. Yarı final turunun diğer ayağında ise Alanyaspor - Galatasaray eşleşmesinin galibi ile Antalyaspor - Sivasspor eşleşmesinin galibi karşılaşacak.

TÜRKİYE KUPASI'NDA MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?

Kupada çeyrek final ilk maçları 4, 5 ve 6 Şubat'ta, rövanş karşılaşmaları ise 11, 12 ve 13 Şubat'ta oynanacak. Yarı final ilk müsabakaları 3, 4 veya 5 Mart'ta, rövanş maçları da 21, 22 veya 23 Nisan'da yapılacak. Türkiye Kupası'nda final müsabakası ise 21 Mayıs'ta oynanacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA SON 16 TURU RÖVANŞ MAÇINDA ATILAN GOLLER!