Maç Sonuçları

Tek golle yarı finalist Antalyaspor oldu!

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final maçlarının heyecanı bugün de devam etti. Zorlu maçta karşı karşıya gelen Sivasspor - Antalyaspor maçında kısır geçen maçta ilk yarı 0-0 sona erdi. Tempolu başlayan ikinci yarıda Antalyaspor 62. dakikada penaltıdan attığı golle maçı 1-0 kazandı ve adını yarı finale yazdırarak Alanyaspor'un rakibi oldu. Maçtaki tek golü Fredy attı. Yarı finale kadar gelen Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında hiç gol yememiş oldu.

Giriş: 11 Şubat 2021, Perşembe 16:54 Güncelleme: 11 Şubat 2021, Perşembe 20:37

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları bugün oynanıyor. Saat 17:45'te başlayan zorlu maçta Sivasspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede kaçan pozisyonlara rağmen ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Tempolu başlayan ikinci yarıda Antalyaspor 62. dakikada kazandığı penaltı ile maçı 1-0'lık skorla kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

MAÇ SONUCU

Sivasspor: 0

Antalyaspor: 1

Gol: 62' Fredy (PEN)

Antalyaspor 1-0'lık skorla yarı finale yükseldi!

MAÇTAN DAKİKALAR:

DK 18- Sivasspor, Fajr ile gole yaklaştı fakat çekilen şu auta çıktı.

DK 57- Antalyaspor gole çok yaklaştı fakat Sivasspor defansı golü engelledi.

GOL! DK 62- Antalyaspor kazandığı penaltı sonrası Fredy ile 1-0 öne geçti.

MAÇTA BAŞKA GOL SESİ ÇIKMADI VE ANTALYASPOR 1-0'LIK SKORLA YARI FİNALE YÜKSELDİ.

MAÇ SONRASI TEKNİK DİREKTÖRLERDEN AÇIKLAMALAR

Rıza Çalımbay: Üzgünüz. Oynadığımız oyunun karşılığı bu değildi. Maça iyi başladık. Fakat ikinci yarıda hiç beklemediğimiz bir penaltı yedik. Her türlü pozisyonu yakaladık ama onları değerlendiremedik. Bizim de hatalarımızdan bir tanesi yaptığımız penaltıydı.

Rıza Çalımbay: Eksiklerimiz bizi çok etkiledi. Ama yapacak bir şey yok. Bu sene kimsenin sporcunun sağlığını düşündüğünü zannetmiyorum. Sakatlanmalar gayet normal. 30'un üstünde maç oynadık. Sakatlıklar çok doğal. Bu süreç böyle gidecek.

Ersun Yanal: Oynadığımız bir oyun var. Bunu geliştirmeye çalışıyoruz. Oyunun her iki tarafını da geliştirmeye çalışıyoruz. Yoğun bir tempo var. Rakibimiz de eksik çıktı. Maalesef pandeminin getirdiği etkilerle zor bir yolculuk bu. Oyuncuları kutlamak lazım.