6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Son Dakika Haberi: Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Bakan Selçuk'tan flaş asgari ücret komisyon toplantısı açıklaması!

Son Dakika Haberi: Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Bakan Selçuk'tan flaş asgari ücret komisyon toplantısı açıklaması!

04.12.2020 | 16:07

Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika haberi... Asgari ücret zammı için kritik gün geldi, çattı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2021 asgari ücret zam oranı için bugün saat 14.00'te ilk kez toplandı. Asgari ücret toplantısı corona virüs salgını sebebiyle online olarak yapılıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 2021 asgari ücret zam görüşmeleri öncesi açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, "Bakanlık olarak bu süreçte bir hakem rolü üstlenerek işçi ve işverenlerimizin mutabakatıyla asgari ücreti tespit etmeyi hedefliyoruz." dedi. Asgari ücret 2021 zam oranının ne kadar olacağını merak eden vatandaşlar internet üzerinden 'asgari ücret ne kadar?' 'asgari ücret ne kadar olacak? sorgulamalarını gerçekleştiriyor. İşte son dakika 2021 asgari ücret zammı haberinin detayları...

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA