6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Eski DEVA Partili FETÖ sanığı, Yunanistan'a kaçmak isterken böyle yakalandı | Video

Eski DEVA Partili FETÖ sanığı, Yunanistan'a kaçmak isterken böyle yakalandı | Video

02.09.2021 | 16:39

İzmir'in Çeşme ilçesinden yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen fiber tekne içerisindeki 4 kişi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Yakalananlar arasında, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla yargılamasının devam ettiği DEVA Partisi İzmir İl eski sekreteri Zeynel Adıgüzel'in de bulunduğu öğrenilirken, teknede yakalanan Adıgüzel ile kaptan tutuklandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Çeşme açıklarında hareket halindeki bir fiber teknenin yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalıştığı tespit edildi. Harekete geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı, bölgeye bot ekibi yönlendirdi. Durdurulan tekne içerisinde bir kaptan ve 3 yolcu yakalandı. Yakalananlardan Zeynel Adıgüzel'in geçmiş dönemlerde DEVA Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliği ve İl Sekreterliği görevinde bulunduğu, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla yargılamasının devam ettiği belirlendi.

İşlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen 4 kişiden Zeynel Adıgüzel ile kaptan H.Y. tutuklanırken, R.V. ve G.G.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA